Zarrini's Biz - Tense, Nervous, Zarrini?

Ett liv på Cuba tack

Posted Oct. 25, 2016, 11:04 p.m. By zarrini Tags: Hem, Familj

Nytt I - landsproblem
Okej allesammans! Jag har kommit på ännu ett i - landsproblem som jag lider av. Och det är att våran skrivare hemma. VI använder den nästan aldrig, MEN på något sätt så är det alltid slut på sånt bläck i när jag väl behöver skriva ut något. Så det känns som att jag springer och köper bläckpatroner hela tiden, men får aldrig använda som. Och jag menar dom är ju ganska dryga så dom håller ju ett ganska bra tag. Undrar vad dom gör när jag inte är hemma+ Skriver ut olika grejer till alla som bor i området eller? I så fall så tycker jag att dom i alla fall kan starta ett företag så att vi tjänar lite pengar på detta hahah

Det finns ju så mycket i - landsproblem så att det räcker och blir över. Jag har till exempel kommit på mig själv med att bli så fruktansvärt irriterad när jag måste vänta tre minuter på tunnelbanan. Det är tre minuter, tre minuter är ju ingenting alls! Det finns ju folk som måste gå minst tre timmar (en väg) till jobbet eller till sjukhuset eller liknande. Tre minuter är ju verkligen lyx! Men vi lever i ett så stressigt samhälle så det är fruktansvärt. Det känns inte som att jag vill att mina barn ska växa upp med detta direkt. Man kanske bara ska flytta till Cuba och bara leva livet i en segare takt och bara njuta? Ja det låter ju väldigt bra, men så fastnar man i livet här i stressen och bara lever här dag ut och dag in. Är det inte så vi mellanmjölks svenssons slutar? hahah jo det är det väl så, men vi har ju överlevt här i många år, så det är väl helt okej ändå :)