Zarrini's Biz - Tense, Nervous, Zarrini?

Flyttfeber

Posted May 18, 2018, 12:27 p.m. By zarrini

Nu är firman inflyttad och klar i de nya lokalerna och det känns så skönt, som om att en tyngd har lyfts från mina axlar. Och om en vecka så börjar alla anställda igen efter uppehållet som vi haft eftersom vi bytt lokaler. Och jag är så exalterad att visa dom hur mycket bättre dessa lokalerna är! Jag tog hjälp av en inrednings arkitekt så allt är verkligen top notch! Det enda som jag egentligen måste göra nu är att hitta ett nytt städbolag som kan hjälpa mig med städningen. Så om någon vet ett bra städföretag i Stockholm, så är det bara att hojta till!

Att byta lokaler känns som en nystart för livet om jag ska vara ärlig. Det känns som om att allt kommer att bli bättre med de nya lokalerna, det känns som att alla kommer att prestera bättre, leverera mer och sälja mer. Och jag tror faktiskt att det ligger en del i det. För jag tror att alla kommer i alla fall till en början att känna sig mer inspirerade och i och med det så tror jag att resultaten kommer att bli bättre. Och det är ju inte direkt något man någonsin säger nej till. 

jag känner typ att jag vill ta och byta lägenhet nu också när jag ändå håller på med nystarter och inredning. Jag känner mig så inspirerad, men kanske räcker det med att företaget flyttar, annars kommer det kanske som en chock och jag ångrar att jag gav upp min lägenhet som jag har nu och som jag faktiskt älskar. Och det är kanske inte något som jag vill riskera! Nej jag stannar nog i min lägenhet ett tag till! Vem vet, kanske känner jag samma om ett halvår och då är det ju inte omöjligt att flytta då. Spännande tider nu!