Zarrini's Biz - Tense, Nervous, Zarrini?

Bra trädvård

Posted Aug. 16, 2018, 9:12 a.m. By zarrini Tags: Trädgård

Att ha lite egna mark och ha en trädgård att ta hand om är nog mångas dröm och det finns ju mycket som är härligt med det och man kan ju hitta på så mycket som helst och se vad det är som man vill göra.
Ja man vill ju ha det vackert och fint runtomkring sig och det vill väl alla och att ha en vacker trädgård som man får gå och påta i och ta hand om är ju verkligen nåt som är underbart och avkopplande. Ja det finns så mycket som är trevligt och som är skönt som man kan göra.

Hitta sin grej

Ja det gäller att hitta din grej det som man tycker är kul och som man mår bra av att göra och att ta hand om en trädgård skulle vara väldigt givande tror jag. Och ha vackra träd på sin tomt det gör ju hela trädgården tycker jag, att ha fina och vackra träd gör så mycket och är verkligen vackert. Det är viktigt med trädvård har jag hört så att träden mår bra och att dom kan växa som dom ska och inte blir angivna av någon svamp eller liknande.

Ja det är underbart med naturen för det finns alltid mer att lära sig och det finns så mycket som man gillar och tycker om och som man gärna lär sig. Ja det skulle vara kul att bli riktigt duktig och få gröna fingrar så att man kan ta hand om alla växter oh få det att växa och bli fint precis så som man vill ha det. Det måste vara så givande och se hur det tar sig och växer till sig och blir finare och finare. Ja det finns så mycket som är fint och vackert som man skulle vilja se och göra för att det är fint.